Betalingen

Alle betalingen verlopen via de payment service provider Mollie Payments.
Privacy verklaring Mollie Payments: https://www.mollie.com/nl/privacy

 

Betaling via ideal

Eenvoudig betalen vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank.

Hoe werkt ideal

Je betaalt vanuit de online bankomgeving van je eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In de checkout kies je voor iDEAL en je bank. Hierna wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van je bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt de je teruggestuurd naar de webshop.

 

(SEPA) overboeking

Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.

Hoe werkt een (SEPA) overboeking

Wanneer je wilt betalen via een SEPA-overboeking ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bestaat de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app.

Mocht je geen gebruikmaken van een QR-code en per ongeluk een fout maken bij het invullen van de betaalgegevens, dan stort Mollie Payments de transactie automatisch terug.

Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen.
De bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

 

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maak je geld over vanuit je bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart.

Hoe werkt Bancontact

Wanneer je kiest om te betalen via Bancontact, wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je aan of je wilt betalen door online je kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, hoef je alleen nog je pin in te vullen en de betaling te autoriseren.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat je extra accounts aan hoeft te maken. Je logt bij SOFORT Banking in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kan je rechtstreeks geld over maken van je betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Hoe werkt SOFORT Banking

Wanneer je kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je je land van herkomst en je bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en krijgt een overzicht van je rekeningen te zien. Daarna kan je kiezen vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, wordt je teruggestuurd naar de website.