Pompom & Wafeldoeken

De belangrijkste reden waarom Turkse handdoeken gewone handdoeken overtreffen, is design en stijl. Turkse handdoeken zijn verkrijgbaar in prachtige patronen, kleuren en ontwerpen. Bovendien zijn Turkse handdoeken dikker en zachter dan gewone handdoeken.

Turks katoen

Onze Pompom badhanddoeken en Wafeldoeken zijn net als onze pestemals gemaakt van Turks katoen. Een eerste klas katoen met extra lange vezels. Het gebruik van langere vezels betekent minder naden, wat resulteert in sterkere en soepelere katoendraden. Door dit unieke materiaal worden Turkse handdoeken zachter, donziger en beter absorberend na meerdere wasbeurten.

Pompom
badhanddoeken

De Pompom badhanddoeken zijn luxueus en hebben een prachtig, uniek design met rijen gekleurde pompoms en mooie handgeknoopte franjes. De Pompom badhanddoeken zijn geweven van Turks katoen, voelen zacht aan en absorberen uitstekend.

Wafeldoeken

Wafeldoeken kunnen door de wafelstructuur extra vocht opnemen en zijn uitermate zacht en soepel. Wafeldoeken zijn geschikt voor gebruik in de badkamer en op het strand. Door de wafelstructuur zijn wafeldoeken heel decoratief als plaid op de bank of over een bed, daarnaast zijn wafeldoeken ook zeer geschikt als babydoek.