Stranddoeken xxl / Hamamdoeken xxl

Katoendraad heeft strand-en hamamdoeken in royale formaten. Onze stranddoeken xxl zijn zo groot dat je er met z’n tweeën maar één hoeft mee te nemen naar het strand. Je kan makkelijk samen op één stranddoek xxl liggen. Naast dat onze stranddoeken xxl ideaal zijn om mee te nemen naar het strand, zijn de stranddoeken xxl ook stijlvol als woonaccesoire. Katoendraad heeft stranddoeken xxl in verschillende patronen en kleuren.

Stranddoeken xxl als sprei

De stranddoeken xxl van Katoendraad zijn zo groot dat je ze uitstekend als sprei kan gebruiken voor over je tweeperoons bed. Een stranddoek xxl is comfortabel in de winter als extra laagje over je dekbed en zal je heerlijk warm houden tijdens koude nachten.

Is in de zomer je dekbed te warm, dan kan je heel fijn slapen onder deze stranddoeken xxl. De royale afmeting van de stranddoeken xxl is maar liefst 240 cm bij 200 cm en past prima over een tweepersoons bed. Een stranddoek xxl als bedsprei staat ook nog eens heel leuk en maakt van je slaapkamer een knusse plek.

Stranddoeken xxl als plaid

Van plaids kan je er nooit genoeg hebben. Een stranddoek xxl voor op de bank staat gezellig en je kan er ook lekker onder weg kruipen als je het even wat kouder hebt. Onze stranddoeken xxl zijn er in veel kleuren en dessins. Voor ieder interieur is er wel een te vinden. Hou je van fleurig? We hebben stranddoeken xxl in vrolijke kleuren. Liever een strak interieur? De stranddoeken xxl hebben we ook in stijlvol zwart of antraciet.

Voor elke woonstijl is er wel een mooie plaid te vinden.  Maak het jezelf comfortabel met een plaid, heerlijk relaxen met een boekje op de bank of naar je favoriete serie kijken, een plaid komt altijd van pas.

Turks katoen

De hamamdoeken xxl zijn gemaakt van Turks katoen, een eerste klas katoen met extra lange vezels. Het gebruik van langere vezels betekent minder naden, wat resulteert in sterkere en soepelere katoendraden. Door dit unieke materiaal worden Turkse hamamdoeken zachter, donziger en beter absorberend na meerdere wasbeurten.

Kleine hamamdoeken of hamamdoeken xxl?

Welk formaat je ook kiest, een hamamdoek is altijd multifunctioneel. Je hebt er plezier van in de zomer en in de winter.
Je kan een hamamdoek meenemen naar het strand om op te liggen, om je mee af te drogen en je hebt ook meteen een omslagdoek bij de hand.
Een hamamdoek xxl is ideaal om mee te nemen naar het park, om lekker op te relaxen of om heerlijk op te picknicken.
Een grote of een kleine hamamdoek is fijn om over je ligstoel te leggen om op te zonnen, maar is ook fijn als plaid om je heengeslagen, als je op een iets te koude avond buiten wilt zitten en het toch lekker warm wil hebben.